وب‌سایت یورونیوز دیگر در مرورگر Internet Explorer در دسترس نخواهد بود. این مرورگر دیگر از سوی مایکروسافت پشتیبانی نمی‌شود. توصیه می‌کنیم از مرورگرهای دیگری مانند گوگل کروم، فایرفاکس و سافاری استفاده کنید.
خبر فوری

چگونه از درز اطلاعات فیس‌بوک خود به شرکت‌ها جلوگیری کنیم؟

 نظرها
چگونه از درز اطلاعات فیس‌بوک خود به شرکت‌ها جلوگیری کنیم؟
Euronews logo
اندازه متن Aa Aa

رسوایی اخیر فیس‌بوک درباره درز اطلاعات کاربران به شرکت‌ها و کمپین‌های انتخاباتی در روزهای اخیر به معیار سنجش درباره آگاهی کاربران از چگونگی محدود کردن دسترسی به اطلاعات شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی نیز تبدیل شده است.

خبر بد اینکه امکان دارد شخصی ثالث یا شرکت‌ها همین حالا هم اطلاعات شما را در اختیار داشته باشند؛ اما خبر خوبی هم وجود دارد: می‌توانید داده‌های خود را در فیس‌بوک دانلود کرده و با چند کلیک راه‌های دسترسی و به اشتراک‌گذاری آنان با دیگران را مسدود کنید.

این مطلب به شما روش تغییر تنظیمات فیس‌بوک برای جلوگیری از درز اطلاعات‌تان به شرکت‌ها و اشخاص ثالث را قدم به قدم آموزش می‌دهد:

ذخیره اطلاعات فیس‌بوک در کامپیوتر شخصی و لب‌تاپ

۱- به صفحه اصلی (Home) فیس‌بوک خود بروید و از منوی سمت راست که با نشانه فلش رو به پائین مشخص شده گزینه تنظیمات (Setting) را انتخاب کنید.

۲- در انتهای صفحه بروی گزینه دانلود و دریافت کپی اطلاعات فیس بوک (Download a copy of your Facebook data) کلیک کنید.

بروی گزینه دانلود و دریافت کپی اطلاعات (Download a copy of your Facebook data) فیس بوک کلیک کنید

۳- درست کردن فایلی از اطلاعات شما زمان می‌برد؛ بنابراین صبور باشید. پس از آن در خود صفحه فیس بوک گزینه دانلود آرشیو (Download archive) ظاهر می‌شود و فیس‌بوک در ایمیل شخصی‌تان به شما اطلاع می‌دهد که فایل اطلاعاتتان آماده است.

۴- روی گزینه دانلود آرشیو (Download archive) کلیک کنید.

۵- فیس‌بوک مجددا از شما رمز عبور درخواست می‌کند؛ رمز عبور خود را وارد کنید.

۶- فایل اطلاعات را بر روی کامپیوتر یا لب‌تاپ خود ذخیره کنید.

تغییر تنظیمات برای توقف به اشتراک گذاری اطلاعات فیس بوک

۱- به صفحه اصلی (Home) فیس‌بوک خود بروید و از منوی سمت راست که با نشانه فلش رو به پائین مشخص شده گزینه تنظیمات (Setting) را انتخاب کنید.

۲- از منوی سمت چپ گزینه برنامه‌ها (Apps) را انتخاب کنید.

۳- در صفحه جدید، چهار مربع منوی جداگانه مشاهده می‌کنید. دراینجا می‌توانید میزان اطلاعاتی که در برنامه‌های مختلف فیس‌بوک مایل به اشتراک‌گذاری با دیگران هستید را ویرایش کنید.

۴- گزینه ویرایش (Edit) منوی «برنامه‌ها، وب‌سایت‌ها و ورود» یا (Apps, Websites, Plugins) را انتخاب کنید.

۵- در صفحه جدیدی که باز می‌شود بر گزینه غیرفعال کردن پلت‌فرم (Disable platform) کلیک کنید.

تغییر تنظیمات برای توقف به اشتراک گذاری اطلاعات از طریق برنامه‌های (APPS) فیس‌بوک

۱- به صفحه اصلی (Home) فیس‌بوک خود بروید و از منوی سمت راست که با نشانه فلش رو به پائین مشخص شده گزینه تنظیمات (Setting) را انتخاب کنید.

۲- از منوی سمت چپ روی گزینه برنامه‌ها (Apps) را انتخاب کنید.

۳- در صفحه جدید، چهار مربع منوی جداگانه مشاهده می‌کنید. دراینجا می‌توانید میزان اطلاعاتی که در برنامه‌های مختلف فیس‌بوک مایل به اشتراک‌گذاری با دیگران هستید را ویرایش کنید.

۴- از گزینه‌های موجود در صفحه جدید، اطلاعاتی که مایل به اشتراک با دیگران نیستید را انتخاب و بر مربع کناری آنها کلیک کنید.

با این چند روش می‌‌توانید از دسترسی شرکت‌های بازاریابی و تبلیغات و نهادهای احتمالی دیگر به اطلاعات خود جلوگیری کنید.

بیشتر بخوانید: